WIE ZIJN ONS?

WIE ZIJN ONS?
door ADAMA
zijn wij geen kerk, wij zich zijn een groep personen die philosophiquement in de Schriften van de Restauratie erkennen, wij worden gevormd door Latter Day Heilig en voor de anderen, door mensen van goede wil. Heilig van de Laatste vrije Dagen in de richting waar wij bijeenkomen om vrij tussen ons, in deze symbolische structuur van Kolob te discussiëren. Een beetje naar het voorbeeld van de beweging Sunstone in de Verenigde Staten.
Wij willen ons eveneens een uitwisselingsplaats door blog van Kolob Order, in de forums tussen Heilig van de Laatste Dagen, Vrijmetselaars, rosicruciens, en andere geïnteresseerde personen door de inzameling van de Waarheid en Geestelijk. De toetreding tot de Orde gebeurt door contact aan blogmaster, u zult een te vullen formulier ontvangen, en dat zal gevalideerd worden of niet door de Raad van Oud.
 Het gaat om een filosofisch onderzoek dat aan voor onderwerp om te controleren dat de kandidaat of de kandidate goed door de werkzaamheden van de Ster van Kolob worden gemotiveerd. De leden zijn eerbiedig van hun bewegingen of kerken waartoe zij behoren, en slechts samen, over de raadsels die door het Boek van Mormon, de Parel van Grote Prijs willen nadenken, en goed over de Bijbel, in een vrijheidsgeest binnen onze vergadering naar voren worden gebracht.
Wij komen één keer per maand, in Parijs, maar ook in andere steden bijeen waar wij een vertegenwoordiging hebben, waar wij over deze dingen in een geest van onderzoek en naleving discussiëren. Wij reserveren ons het recht om alle tradities te bestuderen, dat zij welk zijn, altijd met de methode. De symbolische Orde wordt door de Raad van Oud geregeld die de directie van de Orde na een stemming aan twee stichters heeft toevertrouwd, dat zijn:
De Commandeur Adama
de Bewaker van de Orde Amaron
neemt Elk lid een symbolische naam in verband met lun figuur van de Schriften of de mythologie van de gehele wereld. Deze functies zijn symbolisch in de traditie van de initiatiques orden en zijn in geen geval een religieuze of andere functie. Wij wensen u een goed bezoek van ons blog, welkom in Volgorde van de Ridders van Kolob aan het onderzoek van de waarheid.


26/08/2006
0 Poster un commentaire

A découvrir aussi


Inscrivez-vous au blog

Soyez prévenu par email des prochaines mises à jour

Rejoignez les 347 autres membres